Druptet, hete boelie en tettekespap…

4 02 2015

Mijn derde werkdag bij de FOD Financiën. De kop is eraf en ik heb het overleefd ;). Alle gekheid op een stokje, ik ben nu in het midden van de werkweek en de tijd vloog voorbij. Een goede sfeer en sympathieke collega’s maken de kans op succes natuurlijk alleen maar groter. En bovendien… leer ik enorm veel bij. Ik heb mijn beeld de voorbije dagen al wat bijgesteld (op de positieve manier), dus we gaan de goede kant uit!

Bovendien werd vandaag bewezen, het meest leer je bij tijdens informele momenten. En vandaag was een topdag in het leren van nieuwe dingen. Zo leerde ik onder meer dat de spraakherkenning van je gsm zonder enige moeite “hottentottententententoonstelling” herkent en correct schrijft, dat slechte cijfers voor de NMBS in het groen worden gezet, dat stovers met karnemelk (West-Vlaams gerecht)”tettekespap” wordt genoemd.

Maar dé woordjes van de dag? Druptet en hete boelie. De druptet is de chauffeur voor je die vééééél te traag rijdt. In plaats van “godverdomme” te roepen, of “eikel”… hou het proper… noem hem/haar druptet! En de hete boelie? Dat is de ongeduldige chauffeur die achter je rijdt en bijna aan je bumper kleeft..  Zo kom je natuurlijk snel tot de conclusie… de druptet en de hete boelie samen.. geven verkeersagressie :).

En toen kwamen we tot de eindconclusie… subtiele verwijzingen naar seks in de communicatieboodschap, het werkt… of waarom heb je anders op deze link geklikt?

Voetnoot: dank aan de collega’s voor de input van deze middag. Om de privacy van iedereen te bewaren, noem ik natuurlijk geen namen 🙂

Advertenties

Acties

Information

2 responses

4 02 2015
bennybielen

Blij te lezen dat je ‘integratie’ zo vlot verloopt. Het is immers altijd bang afwachten.
A propos, binnenkort wordt het weer mooi weer, lees: terrasjesweer.. :-p

4 02 2015
sarajane85

Benny:deal… Nog even op zon wachten….mmmmmm kriekje 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: