Afscheidscadeautjes en welkomstberichten…

1 02 2015

WP_20150201_00229 januari was mijn allerlaatste werkdagje op de FOD Economie. Ik hou niet van afscheid nemen en ik had mezelf dan ook voorgenomen om in stilte te vertrekken. Dat was buiten mijn lieve collega’s gerekend die me verrasten met een afscheidsdrink. Geen lange speeches voor mij, wel een gezellig samenzijn, met het nodige vertier en gelach…. Ik ben mijn dag begonnen met een traan en ben die zo ook geëindigd. Het was een raar gevoel, die lege bureau achter me laten…

Mijn lieve collega’s zorgden er alvast wel voor dat ik heel het weekend de doos Kleenex kon blijven bovenhalen :). Lieve woorden op de kaart, fijne herinneringen in mijn geheugen gegrift. Maar…met veel plezier bezocht ik vandaag de website van het Notarishuys in Diksmuide. Samen met het liefje de agenda uitpluizen en zoeken naar een datum om samen te genieten van een heerlijk weekendje. Een laatste afscheidscadeautje van een aantal topcollega’s..bedankt!

WP_20150201_00520150201143448

converserende_overheid

Maar zoals ik zei… elk afscheid is een nieuw begin. Morgen start ik bij de FOD Financiën.Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging, naar de nieuwe collega’s, naar de nieuwe avonturen. Veel nieuwe ideeën in mijn hoofd, nog vele vragen,…. het voelt een beetje aan als de eerste schooldag :).

Ik was alvast blij verrast toen ik de afgelopen week reeds enkele tweets kreeg van toekomstige collega’s. Fijn om weten dat je ergens welkom bent. En 1 tweetje sprong er alvast bovenuit….

#convgov De spirit zit alvast goed, ik heb zin in morgen!

 

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: