Van een fijne verrassing gesproken

21 05 2012

Deze morgen werd ik wakker.. 5 smsjes, 4 gemiste oproepen en 5 tweets: “Proficiat met je artikel in de Metro”. Meer had ik niet nodig om wakker te worden. Want over welk artikel ging het in godsnaam?

Gelukkig stuurde Jenz me onmiddellijk een foto en tot mijn grote verbazing ging het over mijn dino’s! 🙂 Ik schreef me vorig jaar in voor de Vlaamse Scriptieprijs en mijn artikel werd nu gebruikt voor de Metro.

Mij hoor je alvast niet klagen!  Nog groter werd de verbazing later op de dag, toen ook Knack het artikel overnam (http://www.knack.be/nieuws/technologie/twitter-biedt-kansen-voor-de-overheid/article-4000099312480.htm#.T7obLaYPrdU.twitter) .

En zo verspreidt het verhaal van de dinosaurussen zich verder. Aan de reacties die ik vandaag kreeg, hielp het alleszins om weer enkele mensen te inspireren en dat hoop ik nog even te blijven te doen… elke dag opnieuw…

Voor wie het verhaal graag eens live wil horen:

25 mei 2012 Landmacht2.0 dag Nederland: http://ambtenaar20.ning.com/events/landmacht2-0-dag

4 juni 2012 Executive Event 4 instance met ondermeer: Steven Van Belleghem, Laurence Vanhee, Steven De Smet en Frédéric Willequet.

8 juni 2012 Sociale media en de overheid:  opkomst en evolutie van sociale media (VVBB): http://www.vvbb.be/studiedag/vvbb1206.htm

Be there, tot dan!

 

 

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: